खाद्य शुक्तियाँ - स्वास्थ्य हित और पालन की बुनियादी बातें

Kripa, V and Mohamed, K S and Jenni, B and Alloycious, P S and Venkatesan, V and Vidya, R and Saji Kumar, K K and Jestin Joy, K M and Sheela, P P (2018) खाद्य शुक्तियाँ - स्वास्थ्य हित और पालन की बुनियादी बातें. In: मत्स्यगंधा : भा कृ अनु प - केंद्रीय समुद्री मात्स्यिकी अनुसंधान संस्थान की अर्थ वार्षिक राजभाषा गृह पत्रिका. ICAR- Central Marine Fisheries Research Institute, Kochi, pp. 6-10.

[img]
Preview
Text
Matsyagandha_2018_2.pdf

Download (464kB) | Preview
Related URLs:

    Abstract

    खाद्य शुक्तियाँ - स्वास्थ्य हित और पालन की बुनियादी बातें

    Item Type: Book Section
    Uncontrolled Keywords: edible oyster
    Subjects: Molluscan Fisheries > Edible oyster
    Divisions: CMFRI-Kochi > Marine Capture > Molluscan Fisheries
    Subject Area > CMFRI > CMFRI-Kochi > Marine Capture > Molluscan Fisheries
    CMFRI-Kochi > Marine Capture > Molluscan Fisheries
    Subject Area > CMFRI-Kochi > Marine Capture > Molluscan Fisheries
    Depositing User: Arun Surendran
    Date Deposited: 02 May 2018 07:10
    Last Modified: 02 May 2018 07:10
    URI: http://eprints.cmfri.org.in/id/eprint/12703

    Actions (login required)

    View Item View Item