Kripa, V and Mohamed, K S and Jenni, B and Alloycious, P S and Venkatesan, V and Vidya, R and Sajikumar, K K and Jestin Joy, K M and Sheela, P P (2018) खाद्य शुक्तियाँ - स्वास्थ्य हित और पालन की बुनियादी बातें. In: मत्स्यगंधा : भा कृ अनु प - केंद्रीय समुद्री मात्स्यिकी अनुसंधान संस्थान की अर्थ वार्षिक राजभाषा गृह पत्रिका. ICAR- Central Marine Fisheries Research Institute, Kochi, pp. 6-10.
|
Text
Matsyagandha_2018_2.pdf Download (464kB) | Preview |
Related URLs:
Abstract
खाद्य शुक्तियाँ - स्वास्थ्य हित और पालन की बुनियादी बातें
Item Type: | Book Section |
---|---|
Uncontrolled Keywords: | edible oyster |
Subjects: | Molluscan Fisheries > Edible oyster |
Divisions: | CMFRI-Kochi > Marine Capture > Molluscan Fisheries Division Subject Area > CMFRI > CMFRI-Kochi > Marine Capture > Molluscan Fisheries Division CMFRI-Kochi > Marine Capture > Molluscan Fisheries Division Subject Area > CMFRI-Kochi > Marine Capture > Molluscan Fisheries Division |
Depositing User: | Arun Surendran |
Date Deposited: | 02 May 2018 07:10 |
Last Modified: | 17 Feb 2023 11:38 |
URI: | http://eprints.cmfri.org.in/id/eprint/12703 |
Actions (login required)
View Item |