क्रोमसोम मोड तकनीक से ट्रिप्लाइड खाद्य शुक्ति का उत्पादन

Thomas, P C and Mallia, Jyothi V (2005) क्रोमसोम मोड तकनीक से ट्रिप्लाइड खाद्य शुक्ति का उत्पादन. जलीय जैवविविधता के पहल – विशेष प्रकाशन, 84. pp. 79-81.

[img]
Preview
PDF
14.pdf

Download (1MB)
Related URLs:

    Abstract

    कृपया पूरा लेखा पढे

    Item Type: Article
    Uncontrolled Keywords: क्रोमसोम ; ट्रिप्लाइड; उत्पादन
    Subjects: Molluscan Fisheries > Edible oyster
    Divisions: CMFRI-Kochi > Physiology and Nutrition Pathology
    Subject Area > CMFRI > CMFRI-Kochi > Physiology and Nutrition Pathology
    CMFRI-Kochi > Physiology and Nutrition Pathology
    Subject Area > CMFRI-Kochi > Physiology and Nutrition Pathology
    Depositing User: Users 154 not found.
    Date Deposited: 03 Dec 2010 07:15
    Last Modified: 09 Sep 2015 15:40
    URI: http://eprints.cmfri.org.in/id/eprint/6765

    Actions (login required)

    View Item View Item